Totul Despre Incalzirea Centrala

Totul Despre Incalzirea Centrala

Cuptorul tradițională

Un cuptor este, în principiu conceput pentru a atrage în aerul din casa. Aerul este aspirat atras într-un sistem de conducte de muncă și îndreptată spre o zonă “centrale termice vaillant in condensatie”, în cazul în care acesta este încălzit înainte de a fi re-direcționat înapoi la spațiile de locuit. Cele mai recente modele folosesc suflante pentru a re-circula aerul care este direcționat și încălzit. Sistemul de centrale termice vaillant in condensatie a cuptorului poate fi, de asemenea, alimentate cu gaz, petrol, electricitate sau, și, desigur, cărbune tradițională sau lemn. Aerul circulă care este tras prin filtrul ajută pentru a scăpa de praf și alte particule prezente în camere.

Exista cuptoare acum disponibile de gaze și petrol, care au o lumina pilot să se încălzească unitatea de schimb de căldură. Aerul circulat este încălzit aici înainte de a fi re-recirculată prin casă. Uleiul gaz sau alimentat cuptoare au un coș special concepute de unde gazele de evacuare sunt aruncate afară din casa. In cuptorul electric, există benzi de centrale termice vaillant in condensatie sau elemente care ajută să se încălzească aerul. În comparație cu alte tipuri de cuptoare, sistemul cuptor electric este mai curat și mai simplă în funcțiune. Într-un cuptor de lemn sau cărbune, designul adăpostește un focar sigilat. Este în această casetă foc care combustibilul este ars. Schimbătorul de căldură construit în-este spațiul în care aerul este direcționat și încălzit înainte de a fi livrate la locul dorit la domiciliu în mod automat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un alt sistem de centrale termice vaillant in condensatie inovator implică utilizarea de guri de aerisire din metal. Gurile de aerisire din metal permit încălzit de avion pentru a scăpa de sistem și fluxul este apoi re-direcționat în casă. Orificiile de metal sunt de obicei plasate în podelele sau pe pereții camere diferite. În cuptoarele de acasă, există întotdeauna un termostat. Temperatura este controlată de setările termostatului, care este de obicei montat pe un perete. Termostatul indică temperatura existent al camerei. În cazul cuptoarelor de origine care folosesc ulei drept combustibil, rezervoarele care conțin uleiul sunt îngropate.

Electric Pompa de căldură

Pompele de căldură amesteca practic de căldură de la un spațiu la altul. Aceste accesorii lucra în ambele sensuri, pentru a încălzi camere în timpul iernii și pentru a servi ca de aer conditionat pe timpul verii. Acestea sunt concepute pentru a extrage aerul cald din aer liber – de la sol sau din apă. Aerul extras este apoi încălzit prin sistemul dacă este necesar și circulat. Proiectele de aerisire din metal și filtrele sunt destul de asemănătoare în funcțiune a celor utilizate pentru cuptoare de aer forțată. Chiar dacă termostatul apare similară, electric termostat de pompe de căldură include, de asemenea, controale pentru aer conditionat.

Plinta Sistemul de centrale termice vaillant in condensatie

Incalzitoarele Plinta arata ca unități de lungi, din metal cu elemente electrice complexe în cadrul. Fiecare dintre unitățile de metal are propriul control, marcate în trepte. Cu toate acestea, acest sistem nu indică temperatura actuală a încăperii. Există o serie de case care folosesc radiatoarele Plinta ca singură sursă de căldură. Ei, de asemenea pas în cazul în care camerele sunt dificil de tinuta cu conducte. Ei sunt mai scumpe decât oricare dintre modele cuptorului.

Hydronic Acasă Sistemul de centrale termice vaillant in condensatie

In acest sistem, apa fierbinte curge prin tuburi prezente sub podea. Unitățile prin care apa este direcționată se aseamănă cu cele din încălzitoarele Plinta. Un sistem hidraulic poate fi instalat în plafonul de acasă. Aceste sisteme sunt, de asemenea, montate în beton pentru a păstra zăpadă și gheață de la acumularea. Sistemul funcționează cu redirecționarea cazanului-a încălzit apa să se încălzească camere.

No Comments

Post a Comment