Elicoptere Mari cu Telecomanda la Preturi Uimitoare

Elicoptere Mari cu Telecomanda la Preturi Uimitoare

Există o nouă îmbunătățire în domeniul camerelor RC elicoptere cu telecomanda mari tehnologice, cel mai recent, care a venit cu o nouă 2GB zbor mini video.

Aceasta ultima camera elicoptere cu telecomanda mari controlat de la distanță este cunoscut ca unul dintre glonț și este cel mai mic aparatul de fotografiat și datorită dimensiunii IT poate fi ușor ascunse în orice loc, la bordul elicoptere cu telecomanda mari RC pe care îl doriți.

Acest bullet dimensiuni camera, care este cunoscut prin RC entuziaști Elicoptere cu telecomanda mari fi Helicam, ca o mulțime de securitate utilizează și este, de asemenea extrem de ușor de utilizat.

cel-mai-mare-elicopter-de-jucarie-fxd-flame-strike-cu-telecomanda

Acest aparat foto este, de asemenea, utilizat de guvernele din elicoptere cu telecomanda mari din motive de securitate, acest aparat ca 2GB de memorie, și sprijină, de asemenea până la o 4GB masiv, care vă va permite să fotografiați timp de cel puțin o oră și jumătate.

Camera este foarte mic în dimensiuni și este 16mm diametru cu o lungime de 80mm, si este negru la culoare, rezoluția este 640X480, iar formatul video este MP4, și în timp ce filma puteți lua, de asemenea, fotografii, pe care le-ar obține în format .jpg (JPEG).

Rezoluția fotografiei este 1280 X 960, mare lucru despre acest aparat foto este că puteți roti obiectivul camerei un complet 90 de grade, și cu asta în minte nu ar fi dor de o singură bucată de acțiune.

Camera de asemenea, vine cu un microfon încorporat și oferă o calitate excelentă a sunetului și include o viață battery.Battery reîncărcabilă cu utilizare continuă este de până la 2.5 oră, ceea ce este mai mult decât suficient timp pentru un proiect de filmare, te, de asemenea, obține cu această cameră Power Adapter pentru încărcarea bateriei, și conector USB, inclusiv un hardware de montare și suport de montare, poate te gandesti acum ca toate acestea vor fi costisitoare, în urmă cu câțiva ani, da, poate, dar va extrem de surprins să constate că toate acestea nu este deloc costisitoare, există o gamă de preț pentru a se potrivi toate bugetele, fără a fi nevoie să scrimp pe nimic.

No Comments

Post a Comment